Karaktervolle Bierconfituren 320 gr

Ontdek onze originele bierconfituren gecreëerd in samenwerking met De Biekorf, een kleinschalig, artisanaal bedrijf. Alle confituren worden op ambachtelijke wijze geproduceerd in kleine oplage.

Het geheim van de verrassende bierconfituren is het steeds werken met topkwaliteit fruit, zonder gebruik te maken van kleurstoffen of bewaarmiddelen en deze te pairen aan bieren die het smaakpallet aanvullen en versterken. Zo wordt het zuur-zoete van de krieken extra ondersteund door het smaakpallet van onze Arend Dubbel in de Kriek Fantastiek confituur en contrasteren de zoete abrikozen heerlijk met de subtiele bittertoetsen van de Arend Tripel.

Zo zijn deze unieke bierconfituren een gedroomde heerlijkheid, niet enkel als verwennerij op de boterham, maar ook om bij menig culinair gerecht te pairen.

De kriekbierconfituur smaakt bijvoorbeeld heerlijk als topping op een dikke meergranenboterham met onze smeuïge bierpaté of een peperkoektoastje met foie gras.

De abrikozencompote is dan weer een verrassend lekkere toevoeging bij wildgerechten of als alternatief op pruimpjes bij de klassieker "konijn met pruimen".

Terug naar alle bierdelicatessen


Geïnteresserd in het verdelen,verkopen of aanbieden van onze bierdelicatessen in uw zaak?
We horen het graag.

1 / unieke en verrassende smaken

2 / ambachtelijke receptuur

3/ ideale foodpairing- of aperitiefsuggestie

4/ Vervolledig van uw bier-geniet-moment

Neem contact op

© 2022 Brouwerij De Ryck - BTW BE 0426.062.305 - sitemap - privacy policy - cookie policy Quoted: Websites met méér
135 jaar bierpassie , ons geschenk aan u!
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Brouwerij De Ryck gebruik van cookies. Meer informatie   OK