BELEVING

We willen jullie niet alleen meenemen in onze historiek en traditie. We willen jullie ook de binding tussen ons bier en de omgeving, de heerlijke mogelijkheden bij het foodpairen binnen de gastronomie  en de gezelligheid en voldoening van een fris biertje na een inspanning of op een leuk event laten voelen.

Ga voluit voor de bierbeleving

Bier & Herzele

Herzele heeft heel wat te bieden! Het is niet alleen een bruisende woongemeente, wat voor ons de lokale verankering net zo belangrijk maakt, maar het heeft ook tal van mooie te ontdekken wandel- en fietsroutes en toeristische bezienswaardigheden.  

Ontdek Herzele

Bier & Gastronomie

Met z'n complexe en gevariëerde smakenpallet is bier een gedroomd ingrediënt geworden binnen de gastronomie. Ook foodpairing met bier is iets wat de laatste jaren (gelukkig) meer en meer aandacht krijgt en gretig door menig sterrenchefs wordt opgepikt ...  

Ga op culinaire ontdekking

Bier & Fietsen

Fietsen en bier is een cultuur op zich. Na een stevige rit kan een frisse, schuimende welverdiende dorstlesser geweldig smaken.

Wij zochten enkele mooie routes voor jullie uit...

Kies je fietsroute

Bier & Wandelen

De Vlaamse Ardennen zijn met hun glooiende groene landschap een wandelwalhalla. Gelukkig kom je langs Vlaamse velden en wegen al eens een gezellig caféke tegen! 

Trek je stapschoenen aan 

Bier & Feesten

Uitmuntende bieren kunnen een verfrissende en originele toets brengen op uw feest, op uw receptie, op uw  babyborrel, op een zomerse BBQ,  op een gezellige avond met vrienden ...

Laat u verrassen en serveer eens een streekbier om te vieren...

Maak er een schuimend feest van 

Neem een kijkje in onze Brouwerij

Jouw bierbeleving, start bij Brouwerij De Ryck

1/ Kom langs in onze lokale biershop
2/ Boek een brouwerijbezoek

Plan vandaag nog je bezoek

© 2022 Brouwerij De Ryck - BTW BE 0426.062.305 - sitemap - privacy policy - cookie policy Quoted: Websites met méér
135 jaar bierpassie , ons geschenk aan u!
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Brouwerij De Ryck gebruik van cookies. Meer informatie   OK