Nieuw

Delicieuse Rillette 100 gr

Onze heerlijk smeuïge Rillette is het tweede resultaat van onze samenwerking met de Veur'n ambachtse, net zoals wij een familiebedrijf met een passie voor hun stiel en eerbied voor hun traditie.

Rillettes zijn een puur vleesproduct. Al zijn ze pas sinds een aantal jaar bij ons (opnieuw) een gegeerde delicatesse; men vindt recepten terug in de oudste kookboeken. Ze worden gemaakt van zuiver varkensvlees en -spek dat meerdere uren gaar suddert. De unieke smaak van deze Steenuilke Rillette ligt hem in de toevoeging van ons pittig Steenuilke tijdens het garen. De kruidige smaak van dit lekkere bier geven de Rillette extra aroma's en een fijne kruidige en lichte bittertoets.

Rillettes smaken bijzonder lekker op grof brood, en nog lekkerder op vers geroosterde toastjes als hors-d'oeuvre bij het aperitief.

Een klein lepeltje rillettes in hete soep smaakt wonderbaar of durf het aan om ze te laten smelten op een warme aardappel-in-de-schil! Uiteraard geserveerd met een heerlijk schuimend steenuilke!

Terug naar alle bierdelicatessen


Geïnteresserd in het verdelen,verkopen of aanbieden van onze bierdelicatessen in uw zaak?
We horen het graag.

1 / unieke en verrassende smaken

2 / ambachtelijke receptuur

3/ ideale foodpairing- of aperitiefsuggestie

4/ Vervolledig van uw bier-geniet-moment

Neem contact op

© 2022 Brouwerij De Ryck - BTW BE 0426.062.305 - sitemap - privacy policy - cookie policy Quoted: Websites met méér
135 jaar bierpassie , ons geschenk aan u!
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Brouwerij De Ryck gebruik van cookies. Meer informatie   OK