135 jaar brouwen met passie

September 2021 ...Traditie en vakmanschap sinds 1886.  Iets waar we fier elke dag aan verder bouwen en brouwen. Vanuit een stevige geschiedenis schrijven we vol passie verder aan de toekomst.

Niet enkel in de vernieuwen van de infrastructuur en te blijven innoveren in de manier van brouwen, maar ook in ons assortiment dat sinds de komst van de fles in 2008 voortdurend in beweging is.

Heerlijke bieren met eerbied en respect voor de generatielange traditie en met de perfecte smaak- balans om uw dorst te lessen, om te klinken met vrienden, om iets unieks te vieren of gewoon voor de gezelligheid...

Klinken met schuimende kwaliteit... is iets waar Brouwerij De Ryck al 135 jaar prat op gaat!

Niets was de laatste maanden en zelfs jaren zoals we het gewend zijn, we moesten elkaars gezelschap en de gezellige babbels met het bijhorende biervertier maar als te vaak missen en de uitdaging voor een kleine familiebrouwerij was-met gesloten horeca en landsgrenzen-zeker niet min…

Veel mocht dan ook  niet het laatste jaar, maar die magische tienjaarlijkse verjaardag zouden we toch niet onbeklonken voorbij laten gaan, dus gingen de denk- en bij gevolg de gisttanks in werking.

Het werd brainstormen, testen, proeven, het kritische oordeel van een testproefpanel doorstaan, bijschaven en uiteindelijk met lichte trots de nieuweling tegen het licht houden om de gouden pareling te zien, je tong te voelen strelen en proeven dat het goed is ; maar ook dat het smaakt naar nog meer!

Een negende heerlijkheid vervoegt het biergamma van Brouwerij De Ryck, gloednieuw en totaal verschillend van de bestaande bieren maar… die komt niet alleen.

 

vakmanschap overgeleverd door generaties

Reeds 5 generaties
Belgian Family Brewers

Brouwerij De Ryck is een familiebedrijf uitgegroeid tot een moderne brouwerij die geleidelijk aan de wereld verovert met 9 uitmuntende speciaalbieren, stuk voor stuk gebrouwen met respect voor het ambacht en de traditie en met passie geserveerd.

Aan het hoofd van de brouwerij staat Anne De Ryck, de eerste vrouwelijke brouwingenieur van België en de vierde generatie van deze familiebrouwerij. Zij wordt bijgestaan door een enthousiaste, jonge vijfde generatie Bram en Miek.
Ontdek onze bieren


Verdeler worden van onze bieren of onze bierproducten?

Ons bier in jouw café?

Ambassadeur worden als exclusief tappunt? 

Laten we samen aan tafel gaan!

Neem contact op

© 2022 Brouwerij De Ryck - BTW BE 0426.062.305 - sitemap - privacy policy - cookie policy Quoted: Websites met méér
135 jaar bierpassie , ons geschenk aan u!
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Brouwerij De Ryck gebruik van cookies. Meer informatie   OK