Een culturele verrijking

elk bier een eigen smaak én verhaal

Onze bieren worden gebrouwen volgens aloude én hedendaagse recepten.  Een ambachtelijk brouwproces met authentieke basisingrediënten én nieuwe moderne brouwtechnieken, net dat zorgt voor de unieke, volmondige en karakteristieke smaak.

Onze speciaalbieren worden gesmaakt op de lokale en internationale markt, van authentieke streekbieren die reeds meer dan een eeuw gebrouwen worden over bieren met een hoppig of kruidig karakter tot zwaardere, blonde en bruine degustatiebieren om rustig en in goed gezelschap van te genieten.

Elk bier heeft een eigen uniek smakenpallet en verhaal en elkeen bezorgt je een heerlijke bierbeleving.

Cultuur

Familie & Traditie:
Daar draait het om!

Bier staat voor ons al (13!) deccenia lang gelijk aan gastvrijheid en gezelligheid. Bij onze familie staat voor elke gelegenheid een fris biertje klaar, zelfs als er geen gelegenheid is,... het gevoel welkom te zijn, tijd voor je te nemen  en samen te klinken... dat zijn de mooiste momenten die er zijn!

Het is een heerlijke, Belgische, volkse gewoonte om met een schuimend biertje te klinken op een gedeeld moment en ieders gezondheid; denk maar aan jaarmarkten, festivals, kermissen, de zomerse terrassen en de rustieke kleine cafeetjes waar een prachtig parelend bier niet kan ontbreken.

En wat wij al eeuwen weten, wordt nu ook door de sterrenchefs beaamd, met z'n complexe en gevarieerde smaakpallet is bier het gedroomde apéritief, het ontbrekende verrassende ingrediënt of de perfecte pairing bij menig culinaire geneugten. Bier heeft eindelijk z'n plaats veroverd in de culinaire restaurants bij foodpairing, als apéritief op trouwfeesten en babyborrels en op exclusieve tastings en events. Kortom, iets wat bij het vieren van geen enkel uniek moment mag ontbreken!

Bier, het is een cultuur waar we oprecht fier op zijn!
Ontdek onze bierdelicatessen


Verdeler worden van onze bieren of bierproducten?

Ons bier in jouw café?

Ambassadeur als exclusief tappunt? 

We luisteren graag.

1/ POS materiaal nodig voor uw zaak
2/ Bier van de maand in jouw café
3/ Brouwerij in de kijker

Neem contact op

© 2022 Brouwerij De Ryck - BTW BE 0426.062.305 - sitemap - privacy policy - cookie policy Quoted: Websites met méér
135 jaar bierpassie , ons geschenk aan u!
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Brouwerij De Ryck gebruik van cookies. Meer informatie   OK